REPRESA DE LES ACTIVITATS A MANS UNIDES

REPRESA DE LES ACTIVITATS A MANS UNIDES

 Com ve sent habitual, una vegada s’ha gaudit el període de vacances de l’estiu, a mitjans de setembre es torna a prestar atenció al públic al local de la delegació al carrer Sant Joan número 20 de Sabadell en horari de les 18:00 a les 20:00, de dilluns a divendres.

Al mateix temps ja es treballa per anar posant a punt aquelles accions que hi ha previstes per a dur a terme fins a fi d’any, per  tal d’aconseguir els objectius de finançament dels projectes de la campanya d’enguany que recordem té el lema “Lluitem contra la pobresa. T’hi apuntes”.

La primera que s’ha programat és la XIXa Marxa de la Solidaritat prevista pel diumenge 4 d’octubre, la qual seguint la tradició serà pels rodals de Sabadell amb un recorregut d’uns 12 km i tindrà el punt de sortida i arribada a la Plaça de la Sardana, al costat de la Fira de Sabadell.

La següent serà el Concert Solidari de tardor, previst en principi per al pròxim 30 d’octubre a celebrar a l’església de la Puríssima Concepció de Sabadell amb l’actuació de l’Escolania de Montserrat.

I es preveu acabar les activitats de l’any amb la XIV Encesa d’Espelmes Solidària, tot esperant que se seguirà la tradició de fer-la el dissabte abans de Nadal a les escales de l’església de Sant Fèlix de Sabadell.

logo mans unides