Maria Altimira, primer premi del IV CONCURS D’IMATGES SOLIDÀRIES

El grup Macedònia i Oriol Cruz comparteixen un emotiu acte amb les tres premiades i tot el públic assistent.

Van ser 77 els originals presentats aquest any al IV Concurs d’Imatges Solidàries que Mans Unides de la ciutat organitza adreçat als estudiants d’ESO de Sabadell i comarca. El Concurs pretén sensibilitzar els joves estudiants respecte dels problemes de la pobresa al món, que, com és ben sabut, son els objectius permanents de Mans Unides.  En aquesta edició el lema genèric era “No hi ha justícia sense igualtat”, referint-se a les greus diferències de tracte que tenen les dones als països sotsdesenvolupats, un greuge més que perjudica el desenvolupament; i és sobre aquest tema que han versat els treballs presentats. Els treballs premiats has sigut:

 PRIMER PREMI                “ Lluitem per la justíci: homes=dones ” de  Maria Altimira Marfà, 3r ESO col.legi Sagrada Família

SEGON PREMI                   “ Su futuro está en nuestras manos ”         de  Gisela Querol Trujillo, 3r ESO col.legi Sagrada Família

TERCER PREMI                 “ Sumant esforços, multiplicarem projecte s” de Laia Gabarró Pons, 1r ESO col.legiLa Vall

L’acte de lliurament dels premis cel.lebrat el dimecres passat a l’auditori del Col.legi d’Advocats de la ciutat, va estar presidit conjuntament per la delegada de Mans Unides a Sabadell, senyora Sofia Taulé i pel senyor Quim Carné, regidor de Drets Civils i Ciutadania del nostre Ajuntament, i aquest any va comptar amb la presència desinteressada de les noies del grup musical Macedònia, junt amb el seu impulsor en Dani Coma, així com amb el conegut imitador de la nostra ciutat n’Oriol Cruz. Tots ells van valorar molt la iniciativa de Mans Unides i van animar l’acte amb les seves intervencions.

Tots els premiats van rebre un diploma acreditatiu i un xec regal del patrocinador del Concurs, la Llar del Llibre, representat a l’acte pel senyor Joan Fàbregues.

Per la seva banda el senyor Joan Antoni Garcia Cazorla, degà del Col.legi d’Advocats va adreçar una molt interessant i didàctica alocució als premiats.

 També van col.laborar entusiastament amb els seus ritmes africans el conjunt Baobab, format per joves immigrants africans que resideixen a Sabadell.