Aplec socis i col.laboradors de Mans Unides Sabadell

 

Aplec Socis i Col.laboradors MMUU Sabadell
Aplec Socis i Col.laboradors MMUU Sabadell

Dijous, 2 de juny a dos quarts de vuit del vespre a la Sala-Auditori de l’Acadèmia Catòlica, Sant Joan, 20

 

 Hem pensat que un cop l’any seria bo trobar-nos per parlar del que fem i del que podriem fer, per sentir la veu de tots aquells que ens ajuden i per passar una estona junts.  Així doncs, hem preparat un petit programa que començarà amb una presentació del que fem a Mans Unides a Sabadell, donant comptes de l’exercici del 2010, perquè som conscients de que la transparència és una de les principals bases del nostre èxit.

Per eixamplar una mica el nostre horitzó i saber de primera mà com funcionen actualment els projectes de Mans Unides, tindrem el testimoni directe del pare Josep Roca Alsina, claretià, que ha treballat durant molts anys a la missió de Guajarà-Mirim al Brasil. També comptarem amb la presència del nostre vicari episcopal, Mn. Manel Fuentemilla. la delegada de Mans Unides a Barcelona, senyora Rosa Pradas i la regidora de Solidaritat i Cooperació, senyora Conxa Manzano.

Al final, podrem xerrar una estona tots junts al voltant d’un bufet gentilment ofert  pels nostres patrocinadors.  Ens agradarà molt poder-vos saludar i agrair-vos personalment la vostra col.laboració amb Mans Unides.

Fins el 2 de juny !