Voluntària MMUU Sabadell a Kènia

Voluntària de MMUU Sabadell a Kènia

La voluntària de Mans Unides Sabadell coneguda també com a  Mimi Rabat, desprès d’haver visitat Kènia fa pocs mesos com a supervisora de “Manos Unidas” i haver vist la situació de necessitat d’aquell país, aquest final de Febrer se’n hi va a viure uns 9 mesos amb les germanes de Santa Teresa de Karen que son de la Família Missionaria Domun Dei, per treballar en un projecte de hotel-escola de formació professional per nois i noies que pertanyen a una zona molt pobre al costat de la capital, Nairobi; aquest centre de formació pretén ajudar-los a tenir una feina i un futur millor.

Es tracta de un hotel rural en el que col·laborarà amb la seva directora la sra. Georgette Sawadogo a dirigir el projecte de l’hotel i a donar-lo a conèixer arreu del país, així com en el país originari de la congregació que és França. A més a més participarà a algunes de les classes dels alumnes.

 Per poder ajudar directament a aquesta gent s’ha fundat una nova ong, anomenada “Sin ti no puedo, la ong del petits projectes”, (www.sintinopuedo.org),  que té com a finalitat la de subministrar productes bàsics per una vida digna. ja sigui des de coses d’higiene personal, roba o material escolar. En la seva plana web expliquen com es pot ajudar.

 Molta sort i fins la tornada !!