Visita Mario Torres Paniagua, Missioner bolivià

Campanya 2020 de Mans Unides

• La campanya “Qui més pateix el maltractament al planeta no ets tu”, es centrarà en denunciar les conseqüències del deteriorament mediambiental i la crisi climàtica sobre milions de persones.
• Mans Unides dóna suport a projectes que ajuden a les comunitats a adaptar-se als canvis mediambientals i climàtics.

• Amb aquesta campanya, l’ONG continuarà treballant, com porta fent des de fa 61 anys, en la defensa dels Drets Humans.

Ahir 5 de febrer ens va visitar   a Mans Unides Sabadell el Missioner bolivià Mario Torres Paniagua, actual Director General de ACLO, Fundació Acció Cultural Loyola.

La Fundació Acció Cultural Loyola es va crear amb el Compromís d’ajudar al desenvolupament humà i sostenible dels Pobles Indígenes Originaris Campesins (PIOC) i organitzacions de les Poblacions Urbanes Populars (PUP). Aquests donem a conèixer a les autoritats municipals, departaments i nacionals; institucions públiques i privades, i a la població en general el “Pla Estratègic Institucional 2019-2012”, el que testifica la voluntat del servei a la gent necessitada i marginada del sud de Bolívia.

Són projectes relacionats al suport de les bases productives, reg, terrasses, carpes solars, etc. Enfortiment de les capacitats productives d’agricultors i pagesos, indígenes i població urbana popular. I suport a la producció agrícola orientat a la seguretat alimentària, transformació bàsica i comercialització, per exemple Durazno.

Mans Unides Sabadell vol donar les gràcies per la visita al Missioner bolivià Mario Torres i als Mitjans de comunicació Ràdio Sabadell i Diari de Sabadell per la seva difusió.