SOPARS DE LA FAM 2014

El passat dia 15 de febrer, voluntàries de Mans Unides Sabadell varen  anar a l’església de Can Rull. La Carme va presentar i exposar els objectius i projectes d’aquest any 2014, explicitant quins són els valors prioritaris que es tenen en compte i com l’entitat els treballa. Ho va fer de manera pràctica arran d’un projecte, ja realitzat, de conducció d’aigua potable, per evitar i mirar d’eradicar i controlar malalties com la malària, el còlera o la salmonel·la. La Rosa, que l’acompanyava, va presentar unes imatges sobre el Senegal per indicar quina és la realitat en molts llocs d’aquest país.

El dia 21 de febrer, La Carme, acompanyada d’unes voluntàries,  van anar a l’església de Ciutat Badia. Varen fer una presentació del drama que estan patint totes les persones que estan intentant traspassar la frontera que separa l’Àfrica de les Ciutats Autònomes de Ceuta i Melilla, i com Mans Unides pot ajudar a aquestes persones que fugen, a quedar-se als seus països d’origen i tenir un futur millor.

Donem les gràcies a tots els assistents i agraïm a les Parròquies la possibilitat de poder fer aquests “Sopars de la Fam 2014” que ajuden a prendre consciència de tantes situacions massa lamentables.

pa solidari