PREMIS del III CONCURS D’IMATGES SOLIDÀRIES

Premiats en el IIIer. Concurs Imatges Solidàries

Clàudia Martínez López, s’emporta el primer premi del III CONCURS D’IMATGES SOLIDÀRIES

 Amb una nombrosíssima participació d’originals, Miquel Calçada ha fet lliurament dels premis la tarda del 2 d’abril 2012 a Sabadell

 En la tercera edició del Concurs, Mans Unides ha aconseguit una participació que arriba als 120 originals, principalment per la implicació de vàries escoles de la ciutat i comarca que han incorporat el Concurs d’Imatges Solidàries com una de les seves activitats a l’escola.  El Concurs va adreçat a sensibilitzar els joves estudiants d’ESO de Sabadell respecte dels problemes de la pobresa al món, que, com és ben sabut, son els objectius permanents de Mans Unides.

 En l’edició d’enguany el lema genèric era “La Salut, dret de tots: Actua !” i és sobre aquest tema que han versat els treballs presentats. Els treballs premiats son:

 PRIMER PREMI       “Les medicines un dret o un privilegi ?”, de Clàudia Martínez López, 4t ESO, Col.legi Escolàpies 

 SEGON PREMI        “La salut dret de tots. Actua !’’,  de Clàudia Poch Morgade, 3r ESO, Col.legi Sagrada Família

 TERCER PREMI      “Sanitat per tothom”, de Gerard Rodríguez, 3r ESO, Col.legi Sagrada Família

 ACCÈSSITS              “Ojos abiertos, corazones solidarios”, de Maria Lience Pérez, 3r ESO, Escola La Vall

                                    “ La salut per a tots”, d’Erik Duque Duque, 1r ESO IES Sabadell

                                    “La malària, enfermetat contagiosa”, de Simón Sánchez Martínez, 2n ESO, Col.legi Escolàpies

 L’acte, que s’ha desenvolupat a l’auditori del Col.legi d’Advocats de la ciutat, ha estat presidit per en Joaquim Carné, regidor de Drets Civils i Ciutadania i ha comptat amb la presència del comunicador Miquel Calçada que ha donat els seus punts de vista sobre la cooperació i ha contestat nombroses preguntes dels presents. Igualment, la ninotaire Pilarin Bayés ha ofert un dibuix original seu a l’alumna premiada en primer lloc.

 Tots els premiats han rebut un diploma acreditatiu i uns xecs regal dels dos patrocinadors del Concurs, la Llar del Llibre i Manual Color.

 També han col.laborat amb els seus ritmes africans el conjunt Baobab, format per joves immigrants africans que resideixen a Sabadell.