Marxa de la Solidritat. La cursa anual va ser tot un èxit!

L‘actualitat política va estar també present a la Marxa de la Solidaritat anual de Mans Unides Sabadell, celebrada aquest diumenge al matí. L’organització va repartir llacets grocs i una gran majoria de participants se’ls van posar durant tot el recorregut en solidaritat amb els membres del govern català i els presidents de les entitats independentistes presos.

Va ser, doncs, una cursa doblement solidària. La tradicional marxa ha celebrat enguany la seva 21a edició i -sempre fidel al seu objectiu- va recollir fons pels projectes solidaris que finança la delegació local de l’entitat aquest 2017.

Hi van participar 170 persones que van sortir ben d’hora des de la Plaça del Treball per recorrer els 12 kilòmetres pel rodal de Sabadell, enguany passant per la Via Verda del Vallès, la Universitat Autònoma de Barcelona o el Parc Central del Vallès. Va ser una activitat amena i amb caràcter festiu de la que van voler participar arran de 170 persones entre els que cal destacar un grup de marxa nòrdica .
Va destacar el caràcter festiu del recorregut, i la participació de gent de totes les edats.

Mans Unides vol donar les gràcies a tots als participants així com els nostres sponsors per ajudar-nos a fer possible aquests acte.