L’ESCOLA SANT NICOLAU RECAPTA 1.500€ per a MANS UNIDES SABADELL

Com ja és tradició, els alumnes de quart d’ESO de l’escola Sant Nicolau, juntament amb el professor Marc Mestres, han organitzat la campanya contra la fam. Una iniciativa solidària que s’emmarca dins l’assignatura Servei Comunitari, i que ha permès recaptar 1.500 euros per a Mans Unides Sabadell.
L’objectiu d’enguany era apadrinar el projecte de l’ONG de capacitació de pagesos per al reforç de la seguretat alimentària al Camerun: “És molt important que els alumnes es formin també en el camp dels valors i coneguin realitats diferents de la seva, cosa que s’amplia a la resta de l’escola amb la campanya de sensibilització”, explica Mestres, el coordinador de l’activitat.
Amb la participació de seixanta alumnes –tots els de quart d’ESO–, es realitza durant dues setmanes, la primera d’elles, es fa una campanya de sensibilització, en la qual els alumnes preparen pancartes informatives, que es pengen a l’escola, i van a la resta d’aules a explicar el projecte d’apadrinament. Al cap dels primers set dies, s’inicia la campanya de recollida de diners. Paral·lelament a la campanya contra la fam, durant el curs es treballa tot el que fa referència al voluntariat, com fa, per exemple, Mans Unides.
Esforç i sensibilització
Des de l’ONG agraeixen “l’esforç dels alumnes del Sant Nicolau i la seva sensibilització envers la problemàtica existent al món, col·laborant amb MMUU”, apunten fonts de Mans Unides de la ciutat.
Manel Camps
Diari de Sabadell