FESTA SOLIDÀRIA al TEATRE SANT VICENÇ

Al Teatre Sant Vicenç de la Creu Alta, el passat 7 de maig es va omplir de gom a gom per celebrar la FESTE-SOLIDÀRIA  un espectacle en benefici dels projectes de Mans Unides (Hospital Alma Mater d’Haití) i Creu Roja (Espai Diverjove ).

MÀGIA, MÚSICA I DANÇA

L’Albert Llorenç va alternar la conducció de l’acte amb l´execució impecable dels seu trucs de màgia. Si, aquells trucs que alternen la calma i distracció del plantejament introductori amb la rapidesa i rotunditat de la resolució amb el que aconsegueix fer-te quedar bocabadat, just en un moment, si aquell moment precís en que creus que estàs a punt de descobrir el truc, però que no endevines mai. Felicitats Llorens.

Seguiu-lo a: https://www.youtube.com/user/AlbertLlorensMag

MAC LLORENS
Mag Llorenç
L’Equip de Mans Unides Sabadell junt al Mag Llorenç

Els Alvians un grup conegut al Centre, per què han participat en la com posició d’Hèrcules, les aventures d’un heroi ens va fer vibrar al so del seu repertori pop/rock més original, amb temes que van des dels més ràpids i amb més canya, fins a les balades i ens varen obsequiar amb peces del seu disc BRÚIXOLES, són sincers i toquen una àmplia gamma de sentiments amb bona conjunció entre les lletres i la música en si. Interpretats per la veu femenina, jove i personal de la cantant Queralt Lloansí.

https://www.facebook.com/elsalvians/?fref=ts

image

ALVIANS
Alvians

Finalment va reblar l’espectacle l’actuació del Taller de Teatre amb els passos que han preparat pel Dia Internacional de la Dansa, dels musical Newsies.

Agraïm molt sincerament a tots el participants la seva actuació desinteressada i la seva professionalitat i al Centre Parroquial Sant Vicenç que ens ha cedit el teatre.

ESPEREM PODER-HO REPETIR, A TOTS AGRAÏTS!!!