Fes un donatiu per als damnificats del terratrèmol al Nepal

terremot-nepal-destruccion-buda-getty-images terremot-nepal-destruccion-efe-corte terremot-nepal-nino-reuters-corteDesprés del terrible terratrèmol que va assolar el Nepal, a Mans Unides estem en contacte permanent amb els nostres socis locals al nord de l’Índia, que estan avaluant l’emergència i les diferents opcions d’ajuda a la població damnificada.

No obstant això, hem buscat la manera de treballar al Nepal i és amb els socis que tenim al nord de l’Índia, perquè siguin ells els que, amb els fons de Mans Unides, puguin fer front a les primeres mesures d’ajuda humanitària.

L’Organització Nacional de Salut Catòlica de l’Índia (CHAI), un dels nostres socis a l’Índia, està preparant equips mèdics per actuar al Nepal; a aquest soci ja li hem entregat 48.000 € del nostre fons d’emergències per ajudar a portar a terme el projecte de campaments sanitaris d’urgència.

Objectius del projecte al Nepal

Els objectius del projecte d’emergència de Mans Unides al Nepal per pal·liar els efectes del terratrèmol són els següents:

  • Organitzar 20 campaments mèdics per als pròxims dos mesos, que es desplaçaran segons les necessitats.
  • Donar tractament mèdic a 3.000 persones durant els dos mesos previstos.
  • Proporcionar aigua potable a 500 persones en els campaments.
  • Oferir suport psicològic a 500 víctimes, especialment nens.

terremoto-nepal-ong-ap-corte terremoto-nepal-ong-reuters-adnan-abidi-corte terremoto-nepal-ong-reuters-corteEns sumen a totes les mostres de condol i suport que està rebent el Nepal.

http://www.mansunides.org/ca/donatius-terratremol-nepal