ENTREGA DE PREMIS DEL V CONCURS D’IMATGES SOLIDÀRIES

Dijous dia 3 a la Sala d’Actes del Col•legi d’Advocats de Sabadell, amb la presència del regidor de la ciutat Joaquim Carné, el representant del Col•legi senyor Lluis Orriols, el pintor Jordi Roca, la presidenta de Mans Unides de Sabadell senyora Sofia Taulé i els representants dels patrocinadors “La Llar del llibre” i “Nooem”, en un acte que ha comptat amb la participació del Mag Reiet i l’animació del grup Musical Pia, s’ha procedit a fer el lliurament de premis del V CONCURS D’IMATGES SOLIDÀRIES organitzat per Mans Unides de Sabadell.

Tot seguit es detallen els premis i accèssits, on consta la categoria, el títol, l’argument del Jurat per atorgar el premi i el nom i centre educatiu de l’alumne.

– PRIMER PREMI: “La creació 2.0”

Per adequar-se estrictament a les bases del concurs i relacionant, tant la imatge com el text, amb el lema de Mans Unides d’enguany; mitjançant una presentació original, plàstica, clara, dinàmica i entenedora que ens transmet la necessitat d’anar formant un món nou.
Autora: Laia Gabarró Pons, 2n ESO. Col•legi La Vall

– SEGON PREMI : ” Tots junts formem un sol món”

Perquè d’una manera creativa, simple però contundent visualment ha sapigut conectar el lema amb el dibuix, posant un cor, ben cridaner, en el centre, com “la cirereta de les bones intencions”
Autora: Carla Da Silva Benedicto, 1r. ESO. IES Sentmenat

– TERCER PREMI: “Cada dia és una nova possibilitat”

Perquè tant el lema del treball com la composició fotogràfica i el text que l’explicita formen una unitat clara i interpel•ladora que coincideix plenament amb la intenció del lema de Mans Unides d’enguany
Autora : Mireia Cuéllar Colomer, 1r. ESO. IES Pau Vila

– ACCÈSSIT : “Si col•laborem, ho aconseguirem”

Perquè ha estat capaç de transmetre la necessitat d’anar arreglant i millorant, entre tots, el nostre món, ben assentat, a través d’una imatge mediàtica que ens envolta, com és el reciclatge.
Autora : Daniela Sánchez Cousiño, 2n ESO. Col•legi La Vall

– ACCÈSSIT : ” Si col•laborem, un món millor tindrem ! ”

Perquè en el seu treball, a través de la imatge i el text, explicita clarament el sentit i el missatge de la campanya de Mans Unides d’aquest any, on cal la col•laboració de tots.
Autora: Eva González Estévez, 1r. ESO. Col•legi Jesús Salvador

 – ACCÈSSIT ESPECIAL: “People help people ”

Donada l’expressivitat narrativa plàstica del treball, tot i que no s’adequa a una de les bases del concurs (idioma), en Jordi Roca ha manifestat el seu desig de premiar-lo amb un quadre seu.
Autora: Carlota Yagüe Cuadros, 2n. ESO. Col•legi la Vall

 guanyadors 2014Guanyadors del V Concurs d’Imatges Solidàries

 

imatges solidariesRegidor de la ciutat Joaquim Carné, el representant del Col•legi senyor Lluis Orriols, el pintor Jordi Roca, la presidenta de Mans Unides de Sabadell senyora Sofia Taulé.

 

Mans unides Sabadell vol donar les gràcies a tots el participants i als membres del jurat.
Esperem la vostra participació en futures edicions.