CONCERT SOLIDARI 2017. UN CONCERT D’ALT NIVELL MUSICAL, HUMÀ i SOLIDARI.

La Sra. Rosa Roig, presidenta de Càritas Sabadell va fer esment del programa “sense sostre” i per a persones amb precarietat econòmica, tot felicitant els voluntaris que el duen a terme. Els fons recaptats en aquest concert es destinaran precisament a aquest programa.

Per Mans Unides de Sabadell, la seva presidenta, Sra. Teresa Graells va parlar de la campanya actual contra el malbaratament d’aliments i com polítiques de producció insostenible i neoliberals fan que encara avui, hi hagi al món 800 milions de persones que passin fam. Fa 60 anys que Mans Unides impulsa programes contra la fam.

Amb la coordinació i direcció del mestre sabadellenc Josep Olivella Alier i amb el concurs del mestre Joan Casas, el Cor Vallès de Sabadell. Cor Emprius de Sant Llorenç Savall, Cor La Igualtat de Gavà i Cor La Vall de Lliçà, varen desgranar amb valentia, un programa divers i amè, seguit amb molt d’interès pel nombrós públic que omplia el temple.

La primera part va ésser un passeig  per una acurada mostra de música religiosa, des del renaixement fins als nostres dies. A la segona part, les quatre corals en conjunt varen oferir un recull de temes diversos, catalans i universals, harmonitzats i adaptats per a cor i piano pel Mestre Joan Casas.

 

El concert fou vibrant i la intervenció de la soprano Olga Miracle l’elevà  a la categoria de brillant, la seva veu clara, ferma, modulada sentida en  les seves intervencions omplia l’aire d’emocions. Però ha estat  la interpretació de l’Emigrant de mossèn Cinto que feu aixecar el públic en un llarg aplaudiment, peça que fou repetida al final de l’audició.

Al piano David Casanova oferí un acompanyament de factura notable

A tots vosaltres que heu fet possible aquest concert us restem agraïts, tant els que heu participat individualment com els que heu participat en el conjunt de corals. Agraïm el vostre esforç i bon fer.

 

Sense el vostre sentit de la solidaritat no seria possible que avui, envoltats de música respirem les notes d’aquest llenguatge que no coneix més que la sensibilitat que l’impulsa i amb ella la pau i la solidaritat que ens heu transmès.

Gràcies a tots

Càritas de Sabadell

Mans Unides de Sabadell