Campanya 2.011

Camisetes promocionals de la Campanya 2.011
Camisetes promocionals de la Campanya 2.011

Aquest mes de febrer s’inicia la 52ena. Campanya de Mans Unides i com deia el bisbe de Terrassa en l’article “¿Qué es Manos Unidas?” publicat el dissabte 12 de febrer en el Diari Sabadell, ”encara que son moltes les necessitats de la nostra societat en aquests moments de forta crisi econòmica”, no hem d’oblidar a qui menys tenen i per això els voluntaris, col·laboradors i socis de Sabadell comptem poder aconseguir ajut pels Projectes d’enguany , uns finançats totalment per Mans Unides Sabadell com son:

  1. Compra d’una ambulància per a donar cobertura a un centre de salut rural a Balgopalpur, (India) amb un pressupost de 12.672 €.
  2. Promoció per l’accés i milloca de la qualitat de l’aigua a Pamplona Alta, (Perú), amb un cost de 28.284 € també a finançar totalment per nosaltres.
  3. Construcció d’una escola de primària a Sé, (Benin), amb un pressupost de 36.644 €.

A mes participarem en un altre

  1. Reconstrucció i extensió de la portada d’aigua potable a una zona rural de Rumeza (Burundi), aportant-hi 15.252 € dels 81.252 € que es precisen.

Uns Projectes ambiciosos en els que esperem poder comptar, com sempre, amb la vostra col.laboració i la de tot Sabadell.