Aplec de Socis i Col·laborados de Mans Unides Sabadell

 

 

El passat divendres vam celebrar l’aplec de socis de la delegació local de MMUU per tal d’explicar als associats les activitats de l’exercici anterior, l’estat comptable i els projectes de desenvolupament assolits gràcies al seu suport desinteressat.

La Elisabet Carnicé va conduir i moderar l’acte.
La delegada diocesana, Elisenda Garcia va obrir l’acte i la delegada local, Ma. Teresa Graells, va fer el tancament.

Es van presentar les dades de l’exercici anterior -activitats, estats comptables i projectes desenvolupats- que foren molt ben valorades pel públic assistent.

Així mateix, hom pogué comptar amb la presència de l’Africa Marcitllach. responsable del departament d’Àsia de Mans Unides a nivell estatal que va explicar les seves vivències i treball de camp amb els refugiats al Líban, Jordània i Palestina.

Fou una xerrada molt ben documentada i molt ben explicada el que permeté que els assistents, al voltant de una cinquantena, coneguessin la greu situació dels refugiats i sobretot dels nens i com es fa totalment necessari treballar per evitar una “generació perduda”.

En acabar es serví un frugal refrigeri de pa amb oli moment que va servir per a que els presents poguessin intercanviar les seves opinions.

Us donem les gràcies a tots i totes per venir.