Agraïment de Sofia Taulé per la Medalla d’Honor de Sabadell

Entrega Medalla d'Honor de la Ciutat de Sabadell 2010
Sofia Taulé i Montserrat Graner amb el batlle sr. Bustos

Com a Delegada, en nom propi i de totes les persones que formem part del col.lectiu de Mans Unides de Sabadell, volem agrair a l’Ajuntament i a tot l’equip de Govern la concessió d’aquesta Medalla d´Honor de la ciutat.  D’aquests 50 anys de treball desinteressat n’estem molt satisfets doncs hem ajudat a millorar situacions d´extrema nessesitat en molts païsosdel tercer món, principalment Àmerica llatina i Àfrica.

Mans Unides dedica especial atenció a cobrir les necessitats més bàsique en la sanitat, l´educació, les infrastructures socials, les agrícoles i  també la promoció de la dona; una prioritat present en tot els nostres projectes, ja que en aquests països del tercer món  la dona és qui suporta les càrregues més feixugués. Són moltes les persones que al llarg d’aquests anys han col.laborat o han fet aportacions econòmiques per tal de fer possibles  els nostres projectes d´ajuda. Però vull fer una menció especial a la Rosa Mª Vila, ex-delegada, recentment traspassada, que tant va fer per Mans Unides.

He volgut que  m´acompanyés a recollir aquest premi la Montserrat Graner, que és la nostra Degana i porta molts anys col.laborant a Mans Unides. També vull fer esment a les noves generacions  que actualment s’incorporen i aporten un nou alè a l’entitat; és important que els joves facin seva aquesta labor d‘ajudar als més necessitats.

Desitjaria dir moltes més coses en relació a la tasca de Mans Unides però no puc allargar-me més. Per acabar sols em resta reitarar el meu agraiment a totes les persones que han col.laborat amb Mans Unides i també a l’Ajuntament de Sabadell per otorgar-nos aquest reconeixament per la feina feta.

Aquest premi sens dubte ens dóna un nou impuls per continuar treballant per construir un món més just i més solidari.

 Gràcies Sabadell, moltes gràcies