2on. Concurs d’Imatges Solidaries

Campanya 2011 : El seu demà es avui.

La delegació de Sabadell de Mans Unides acaba de fer públiques les bases del II Concurs d’Imatges Solidàries, que es poden trobar resumides a continuació, o que podeu passar a recollir-les ampliades per les oficines del carrer Sant Joan, 20.  El concurs va adreçat a nois i noies alumnes d’ESO de la nostra ciutat i comarca i el seu objectiu és sensibilitzar a la nostra població juvenil respecte de la problemàtica de fam i pobresa en el món. El concurs coincideix amb la campanya anual contra la fam de Mans Unides i adopta el mateix lema que la campanya: “El seu demà és avui”, fent referència precisament a la problemàtica de la mortalitat infantil al tercer món.

Els participants al concurs han de presentar una imatge relacionada amb el lema de la campanya junt amb una frase o petit escrit relacionat. Els originals poden ser propis o procedents d’altres fonts, sempre que es citin les mateixes. El termini de presentació d’originals és el 28 de febrer i els premis es donaran a conèixer en un acte públic de Mans Unides que es celebrarà durant el mes de març. Hi ha dues categories, una per als dos primers cursos d’ESO i l’altra per els dos últims, atorgant-se tres premis per a cada categoria. Els premis son en forma de val per a compres en els dos patrocinadors del Concurs, La Llar del Llibre i Manual Color.

L’any passat els premis van ser concedits a alumnes de l’Escola Pia, l’Escola del Carme, l’IES Sabadell i l’escola Sant Nicolau.